Blog

Korgün Yazılım ERP ile İhracatta Fark Yaratın

Korgün Yazılım ERP ile İhracatta Fark Yaratın

İDMİB tarafından gerçekleştirilen “2022 İhracatta Fark Yaratanlar Ödül Töreni”nde, ödül alan 154 ayakkabı firmasının 112’sinin Korgün Yazılım ERP sistemini kullanıyor olması, başarımızın ve sektördeki güçlü konumumuzun en büyük göstergesi oldu.

Bu ödüle layık görülen firmaların yüzde 72.7’sinin, iş süreçlerini yönetmede Korgün Yazılım ERP sistemini tercih etmeleri, bizim için büyük bir onur ve sorumluluk. İhracatın kalbinde yer alarak, ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan firmaların, işlerini daha verimli ve kolay yürütebilmeleri için yanlarında olmaktan gurur duyuyoruz.

Korgün Yazılım ERP'nin sunduğu özelleştirilebilir, entegre ve yenilikçi çözümler sayesinde firmalar, tüm iş süreçlerini tek bir platformda kolaylıkla yönetebiliyorlar. Biz, firmaların büyümesinde ve başarısında rol oynamaktan mutluluk duyarız. Bu başarı hikayesinin bir parçası olan her bir müşterimize teşekkür ediyor, sektördeki liderliğimizi sürdürmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Sizlerle birlikte daha birçok başarıya imza atmayı dört gözle bekliyoruz.

Korgün Yazılım

1992’den bugüne ürettiğimiz ve geliştirdiğimiz 100% yerli ERP yazılımlarımız ile müşterilerimize uçtan uca çözümler sunmaktayız

İletişim

Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. Dönence Sok. No:19 34457 Tarabya - İstanbul

+90 212 274 46 35