Blog

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Nedir?

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Nedir?

Kurumsal kaynak planlaması (ERP), kuruluşların muhasebe, satın alma, proje yönetimi, risk yönetimi ve mevzuata uygunluk gibi günlük iş faaliyetlerini ve ayrıca tedarik zinciri operasyonlarını yönetmek için kullandığı bir yazılım türünü ifade eder.

ERP ürünlerinden oluşan eksiksiz bir set, bir kuruluşun mali sonuçlarını planlamaya, bütçelemeye, tahmin etmeye ve raporlamaya yardımcı olur.

ERP sistemleri birçok iş sürecini bir araya getirir ve bu iş süreçleri arasında veri akışını sağlar.

ERP sistemleri, birden fazla kaynaktan kurumsal işlem verilerini toplayarak veri tekrarını ortadan kaldırır ve tek bir doğruluk kaynağıyla veri doğruluğunu sağlar.

ERP sistemleri, günümüzde her sektörde her ölçekten binlerce işletmenin yönetiminde kritik öneme sahiptir. Bu şirketler için ERP, tıpkı elektrik enerjisi gibi vazgeçilmezdir.

Her sektör birbirinden farklı ihtiyaçlara ve beklentilere sahiptir. Kendi sektörünüze uygun, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan Korgün ERP, rekabette fark yaratan şirketinizin tüm süreçlerini uçtan uca yönetebileceğiniz en iyi çözümdür.

Planla
İzle
Otomatikleştir
Analiz Et

Korgün Yazılım

1992’den bugüne ürettiğimiz ve geliştirdiğimiz 100% yerli ERP yazılımlarımız ile müşterilerimize uçtan uca çözümler sunmaktayız

İletişim

Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. Dönence Sok. No:19 34457 Tarabya - İstanbul

+90 212 274 46 35